Forespørsel om bruker

Sjekk spamfilter, enkelte rapporterer at emailen med brukernavn/passord blir fanget i spam. Vi bruker ikke mange dager på å sende ut emailen etter registrering…

Lagledere, trenere og andre bidragsytere til hjemmesidene trenger bruker til det nye systemet. Når brukeren er registrert med bla email med kan man alternativt logge seg på med Facebook brukeren med samme email. En bruker skal være individuell til hver person.

De som registrerer seg først er forhåpentligvis de mest aktive bidragsyterne.  bør alle ha brukere for å oppdatere informasjon for sitt lag.

Hvert lag har en egen side, denne kan enten være helt åpen eller beskyttet med passord .

Hver bruker kan endre siden til sitt lag (eventuelt flere lag), skrive innlegg og sende beskjeder til sine abonnenter på lagets hovedside.

Beskjedene er kort informasjon om kamper, oppmøte, laguttak, arrangement etc.

Den enkelte spiller/foresatte abonnerer selv på beskjeder ved å registrere seg med email, lagleder slipper å holde oppdaterte emaillister.

SKJEMA FOR Å FÅ BRUKER

Det vil bli avhold en enkel opplæring, vi informerer om aktuelle tidspunkter.

For informasjon om hva som bør legges ut på lagets hjemmesider, klikk her.