Gutter 19

Kontakt

For trenere og lagledere se her. Du kan nå alle laglederne på felles mail G2001@TjensvollFK.no.  Denne leses av lagledere og trenere.

Trening

Vi spiller hjemmekamper og trener på kunstgressbanen ved Sørmarka Idrettspark. I 2019 har valgt kun en fotballdag i uken, enten trening eller kamp. Trening er vanligvis tirsdager kl.1730. Faktiske treningstider kan avvike, guttene får beskjed på lukket facebookside.

Seriekamper 2019

Vi har ett 11’er lag i 2.divisjon (klikk her for 2018).

sendmelding

G19 har en lukket Facebook side her for spillere, foreldre og andre som nå eller tidligere har vært involvert i laget. Her kan alle fritt legge til medlemmer. Denne er spesielt kjekk ved turneringer og arrangement hvor man gjerne deler bilder osv.

G19 har også en lukket Facebook side her for kun spillere og trenere. Denne brukes til å kommunisere mellom spillere og trenere, blant annet for å melde fravær og informasjon om avvikende treninger.

385 kommentarer til “Gutter 19”

1. G19
    Vi vil ikke lenger benytte abonnering/notiser på G19 hjemmeside. Funksjonen har ikke vært benytte av andre lag og denne fjernes nå. Dette er således den siste meldingen vi sender ut.
    Beskjeder til spillere legges heretter ut på facebook. Spillere har som kjent en egen spiller-facebookside  mens foresatte og andre benytter vår gamle opprinnelige facebookside:  https://www.facebook.com/groups/491794407520844/

Mvh Gert von Hirsch

2. PÅMINNELSE OM FORELDREMØTE I DAG KL.19.
    Vi har et kort tilbakeblikk på sesongen som var og ønsker en åpen diskusjon om hva som bør gjøres neste sesong. Vi ønsker hjelp før vi går videre til spillergruppa og håper at alle spillerne vil være representert på møtet.

Fint hvis vi kan få tilbakemelding om hvem som stiller (på epost g2001@tjensvollfk.no eller legg igjen kommentar på tilsvarende facebookmelding ).

Hilsen Morten, Mette & Gert.

3. FORELDREMØTE FØRSTKOMMENDE MANDAG.
    Vi inviterer til foreldremøte mandag 12. november kl.19-20.

Fint hvis vi kan få tilbakemelding om hvem som stiller (på epost g2001@tjensvollfk.no eller legg igjen kommentar på tilsvarende facebookmelding ).

Hilsen Morten, Mette & Gert.

4. LAG2 TRUKKET FRA HØSTENS SERIESPILL.

Vi har tatt en gjennomgang og det er ikke et spillergrunnlag for å ha kamper med lag2. Vi har trukket laget fra serien og det vil dessverre da ikke være et kamptilbud for lag2. Lag2 vil derfor først og fremst ha et treningstilbud, men enkelte vil eventuelt kunne spille seg inn og få sjansen på å være med lag1 kamper.

For lag1 begynner nå høstens kamper allerede mandag, bortekamp mot Mastra. Som før vil det bli sendt ut melding om kjøring til foresatte på facebook. Vi må forutsette at aktuelle spillere stiller opp så vel som nødvendige sjåfører.

Hilsen Morten & Gert

5. INNBETALING AV EGENANDEL
    ifb. trenings- og aktivitetstur til Brighton.

Vi minner om innbetaling av siste halvdel av egenandel Kr 2000 (av totalt Kr 4000) til lagkonto 3201.23.00025 innen nå fredag 22. juni. Det er ytterligere kostnader som forfaller allerede i neste uke og vi må ta en status rett over helgen.

MERK BETALINGEN MED SPILLERNAVN

Vi har en egen nettside hvor vi fortløpende legger ut informasjon om turen:

For øvrig gjør vi oppmerksom på at skolestart nok er noen dager senere enn antydet på grillfesten – guttene har noen dager å komme seg på etter hjemkomst.

Morten & Gert

6. PÅMINNELSE – INNBETALING AV EGENANDEL
    ifb. trenings- og aktivitetstur til Brighton.

Vi minner om innbetaling av halv egenandel Kr 2000 (av totalt Kr 4000) til lagkonto 3201.23.00025 innen tirsdag 24. april.
    (bør registreres i nettbank innen kl.14 for å tas med i overføring mellom banker kl.1535).
    Resten av egenandelen betales innen 22. juni.

MERK BETALINGEN MED SPILLERNAVN

Vi har en egen nettside hvor vi fortløpende legger ut informasjon om turen:

For øvrig så planlegger vi en grillfest eller lignende med foresatte og spillere torsdag 7. juni kl.18 hvor vi også ser nærmere på turen.

Morten & Gert.

7. INNBETALING AV EGENANDEL KR 4000.
    Trenings- og aktivitetstur til Brighton.

Vi har mange påmeldinger til turen og ber om at halv egenandel Kr 2000 innbetales til lagkonto 3201.23.00025 innen 24. april. Resten av egenandelen betales innen 22. juni.

MERK BETALINGEN MED SPILLERNAVN 🙂

Morten & Gert.

Det er stengt for kommentarer.