Teknikkmerke & Internturnering

Tjensvoll FK invitere til
mini- og teknikkmerke
og internturnering
lørdag 28. oktober kl. 11:00 – 15:00.

Frist for påmelding er 24. oktober
Påmelding til: gholstj@getmail.no

Sett av lørdagen til å ta NFFs minimerke og teknikkmerke.

Tjensvoll fotballklubb arrangerer Mini/Teknikkmerkedag på Sørmarka Arena Lørdag 28. oktober, målgruppe 6-14 år jenter/gutter. Oppstart på Mini/Teknikkmerke er kl 11.00.

Merkene finnes i sju forskjellige vanskelighetsgrader: Minimerket 1 og 2, samt Teknikkmerket i blått, rødt, bronse, sølv og gull.

Minimerket er anbefalt for aldersgruppen 6 til 12 år. Teknikkmerket anbefales for barn/ungdom mellom 10 og 14 år.

Etter at Mini/teknikkmerke arrangementet er ferdig, arrangerer vi Tjensvoll Internturnering for dem som ønsker det. Oppstart ca. kl.13.

Klubbhuset holder åpent hele dagen med salg av kaker, kaffe og annet.

Om NFF Mini/Teknikkmerke:

Barnefotball:
Jeg ber hver lagleder i barnefotballen om å vennligst informere sine respektive lag om Mini/Teknikkmerke, og info rundt Tjensvoll Internturnering, samt å komme med en samlet påmelding med navn og alder med påmelding til  både teknikkmerke, og/ eller  til Internturneringen.

Ungdomsfotball:
Hver lagleder fra ungdomsfotballen og oppover informerer sine lag om internturneringen, og sørger fpr felles påmelding med deltakernavn og alder.

Vi ønsker dere alle velkommen til en flott, innholdsrik og sosial dag på Sørmarka Arena.

Barneleder i TFK
Geir Holst-Jæger