Tine Fotballskole 2020

TJENSVOLL FK INVITERER TIL
Tine Fotballskole 2020
for gutter og jenter fra 6 til 12 år

På Sørmarka Kunstgressbane
Uke 26, 27 og 33: hverdager kl. 0900–1500

Årets fotballskole blir gjennomført på en litt annerledes måte hvor vi alle må forholde oss til smittevernstiltak som utarbeidet av  Helsedirektoratet og Norges Fotballforbund.

Barn og unge kan nå spille vanlig fotball med kontakt men vi deler inn i faste mindre grupper og holder tilstrekkelig avstand med god håndhygiene når de enkelte grupper samles til mat og annen aktivitet. De som er syke må holde seg hjemme.

Pga smittevern må alle selv ta med matpakke hjemmefra alle dager.  Vi vil i løpet av dagene allikevel kunne tilby bananer og eventuelt annet som vi finner forsvarlig. Fredager satser vi på å ha pizza.  Det er viktig at man informere om matallergier.

Vi anbefaler alle til å ha med seg skift i forhold til værutsiktene. Husk å kle seg etter forholdene. Her gjelder det både sko og bekledning. Vi skal være på kunstgresset.

Det er begrenset med plasser så ikke vent med påmelding . Vi tar allikevel forbehold at vi blir mange nok, i motsatt fall kan enkelte uker bli avlyst, noe vi beslutter torsdags kveld før hver uke.

Har du spørsmål i forbindelse med arrangement eller påmelding ta kontakt med:

Tobias Haraldsen
Mobil: 452 10 236
Epost: fotballskole@tjensvollfk.no

PÅMELDING TIL TINE FOTBALLSKOLE

Deltakeravgift per barn er Kr 800 per uke (5 dager),
men Kr 700 ved flere påmeldinger (søsken eller uker).
Vi ønsker betaling med bankkort på Spond/nettside.