Gutter 19

Kontakt

For trenere og lagledere se her. Du kan nå alle laglederne på felles mail G2001@TjensvollFK.no.  Denne leses av lagledere og trenere.

Trening

Vi spiller hjemmekamper og trener på kunstgressbanen ved Sørmarka Idrettspark. I 2019 har valgt kun en fotballdag i uken, enten trening eller kamp. Trening er vanligvis tirsdager kl.1730. Faktiske treningstider kan avvike, guttene får beskjed på lukket facebookside.

Seriekamper 2019

Vi har ett 11’er lag i 2.divisjon, se her.

sendmelding

G19 har en lukket Facebook side her for spillere, foreldre og andre som nå eller tidligere har vært involvert i laget. Her kan alle fritt legge til medlemmer. Denne er spesielt kjekk ved turneringer og arrangement hvor man gjerne deler bilder osv.

G19 har også en lukket Facebook side her for kun spillere og trenere. Denne brukes til å kommunisere mellom spillere og trenere, blant annet for å melde fravær og informasjon om avvikende treninger.