God jul & godt nyttår

Kjære medlemmer!

Vi ser alle tilbake på et annerledes år som har vært vanskelig og lite forutsigbart. Stengte fotballbaner ble et tydelig tegn på en verden i krise. Barn og unge fikk ikke det lyspunktet i hverdagen fotballen gir, i en tid hvor nettopp det var svært etterlengtet.

I påsken må alle bli hjemme. Hytta er stengt, men det er igjen liv på fotballbanen. Under sterke restriksjoner starter enkelte lag opp med treninger som trenger mye planlegging og mange assistenter. Det er stor vilje og kreativitet! Oppmøtet er topp! For en innsats av trenerne som blir lagt ned i denne perioden for å skape trygge møteplasser. Flere lag starter opp og i august starter seriespill.

De voksne spillerne våre har vært hardt rammet lenge. Vi har tenkt mye på dere denne tiden og håpet at det rundt neste sving skulle finnes en oppmyking av reglene. Vi håper 2021-sesongen blir langt bedre for dere enn 2020.

Tjensvoll fotballklubb er ingenting uten barn, ungdom og voksne som spiller fotball. Den er heller ingenting uten trenere, lagledere, dommere, tillitsvalgte og støttespillere. Nå ønsker vi å rette en stor takk til dere alle for den enorme innsatsen dere alle har lagt ned i 2020.  Vi ønsker dere alle en riktig god jul og et godt nytt år!

Med vennlig hilsen,
Styret i Tjensvoll FK