Internturnering 15. juni

INTERNTURNERING LØRDAG 15. JUNI FRA KL.1100

Vi inviterer igjen ALLE i og rundt Tjensvoll Fotballklubb til Internturnering på Sørmarka Kunstgressbane lørdag 15. juni fra kl 1100.

Frist for påmelding er 10. juni.

Det deles inn i 2 grupper:

Gruppe A: For alle i barnefotballen. Vi deler inn i gutter blanda lag og jenter blanda lag. Det legges opp til femmerfotball.

Gruppe B: For alle fra ungdomsfotball og opp, inkludert voksne og veteraner. I Gruppe B blander vi jenter og gutter på tvers av alle årstrinn. Spillform avhenger av antall påmeldte.

Lagene i begge grupper settes sammen av Sportslig Utvalg og blir hengt opp på klubbhuset like før turneringen starter.

Klubbhuset holder åpent med salg av kaker, kaffe og annet.

Lagledere – Barnefotballen
Vi ber hver lagleder i barnefotballen om å vennligst informere sine respektive lag om info rundt Tjensvoll Internturnering og komme med en samlet påmelding med navn og alder innen fristen.

PS! Vi gjør oppmerksom på at det ikke er lagleder for hvert lag, så de yngste trenger nok litt oppfølging av foreldre til å holde seg oppdatert på når de skal spille kamper og hvem de spiller sammen med.

Lagledere – Ungdomsfotball/Voksne:

Vi ber hver lagleder fra ungdomsfotballen og oppover om å informere sine lag om Tjensvoll Internturnering, samt å komme tilbake med felles påmelding med deltaker navn og alder.

Vi ber om at påmelding sendes til sportsligutvalg@TjensvollFK.no

Vi ønsker dere alle velkommen til en flott, innholdsrik og sosial dag, på Sørmarka kunstgress.

Mvh
Sportslig Utvalg