Jenter 2014

Hei.
Laget ble  etablert i  2020 og fremstår nå robust på både trener- og spillersiden

Vårt mål er å lage en fin sosial ramme rundt laget og skape et trygt og utviklingsorientert klima på trening.  Vi leker masse og prøver å ha det gøy med fotballen.

P.t. består gruppen av ca. 12-13 spillere fordelt på  hhv. Tjensvoll og Madlavoll skolekrets. Vi ønsker gjerne å bli flere så er du jente født i 2014 er du hjertelig velkommen!

[Oppdatering 6 Januar 2022:] Vi trener hver Mandag inne i Gymsalen på Tjensvoll skole 18:00 – 19:00

Registrering av barn gjøres via SPOND.no, og her blir også mesteparten av informasjon formidlet. For å bli lagt til i SPOND gruppe og/eller andre henvendelser ta kontakt med lagleder:

Leif Egeland
leif.egeland@outlook.com
Tlf: 934 12 658

(Bildet under er hentet fra en mini-turnering som vi arrangerte mot Brodd i September )