Sokndal april 2012 – Dette var kjempegøy

Da var sesongens første kamp unnagjort. Det var litt usikkert om me greide å få nok transport derfor ein stor takk te far te Sander som reddet oss ut slik at adle som kunne være med te Sokndal fekk være med.

Været var deilig, forholdene perfekte og ein flott ny kunstgressbanen te å kose oss på. Lagleder Paulsen hadde greid å glemme keeperhanskene, så Sondre måtte stå med noen votter av etter eller annet slag 😉 Kampen tok til.

Me var tent fra start og tok raskt initiativet. Det var vel fortjent når Matti la ein flott corner, Matto fikk stusset og litt heldig for oss gikk den via forsvaret og trillet så fint inn i lengste hjørnet – deilig! Men me fekk’kje være så lenge i paradis. Sokndal kom raskt på kontring og utlignet te 1-1 med et langskudd.

Gottane storspelte som aldri før, masse fine pass og flott innsats. Me presset på, stod høyt og kjørte kampen skikkelig. Me var litt frekke i presset som ga oss mange sjanser men gjorde også at me fort ble i undertall når Sokndal først kom i angrep. Dette utnyttet de og fekk gå opp i ein ufortjent 2-1 ledelse te pause.

Veldig bra første omgang av oss. Me hadde god tro på at dette kunne gå vegen. For oss som var på sidelinja, var det ikkje bare spillet som varmet, det ble også servert kaffe av noen slektninger – ikkje verst.

Andre omgang startet opp og me blei om mulig ennå mer dominerende. Presset skikkelig på, skapte masse sjanser, men nok ein gang ble me straffet på kontringer/undertall te 3-1 og 4-1. Gottane fortsatte med masse fine angrep og det var nære på mange ganger. Så kom me i nok eit flott angrep, Matto får ballen i midten og spiller Endri flott fri på siden. Han stormer på mål og kommer alene mot keeper og plasser ballen flott te sides … sniker seg heldigvis inn på rett side av stolpen og ein særs fortjent redusering te 4-2.

Me fortsette presset. Mange gode skudd fra de fleste av spillerne våre inkludert 2 susere fra Olli som begge sang i tverrliggeren. Men det ville seg ikkje, Sokndal var dødelig effektive og økte først til 5-2 og til slutt 6-2.

Alt i alt ein veldig kjekke kamp, kor lagleder Paulsen er strålende fornøyd! Får håpe kampen indikerer nivået i puljen vår så kan det bli mange kjekke kamper for gottane videre. Veldig god stemning i gjengen og en kjekk gjeng og ha med på tur.

Super innsats av Alli R, Alli Ø, Endri, Henni, Matti, Martin, Matto, Olli, Sander og Sondre.

Då blir det egentrening på onsdag med Matto i førersete. Torsdag-trening utgår da denne kræsjer med ein innebandy avslutning som mange av gottane våre e med på.

Neste uke så er det trening på mandag og onsdag. Så får me sesongens første hjemmekamp på torsdag. Still opp og støtt opp om gottane våre – det hadde vært kjekt om me kunne vært i flertall på sidelinjen! – og husk gratis inngang for adle 😉 Kanskje me kunne servert kaffe te våre gjester?

Følg ellers med på web’en og i kalenderen!