Stavanger på skeivå nå lørdag 7/9

NFF Rogalands inviterersibe  fotballklubber til å bli med i paraden under Stavanger på skeivå 7. september. 

Mvh
Dan Pedersen
Daglig LederTjensvoll FK

Fotball for alle er vår parole under Stavanger på skeivå
lørdag 7. september.

NFF Rogaland har invitert våre medlemsklubber til å gå sammen med oss under vår felles parole «Fotball for alle.» Vi har bestilt et stilig banner, og er klare. Det er en invitasjon til å bli med, og ingen skal føle seg presset.

Fotballmiljøet henger etter resten av samfunnet ved at homofile gutter og menn ikke ser ut til å finne sin plass hos oss. Vi må gå for gutten med klumpen i magen. Vi må vise gjennom ord og handling at hos oss er alle like velkomne. Vi må kjempe aktivt for å stoppe homohets. Vi må vise at i fotballmiljøet, som i resten av samfunnet, har man rett til å elske hvem man vil. Det er våre grunner for å gå i paraden.

Vi inviterer våre klubber og medlemmer til å gå sammen med oss. Vi har medlemmer i alle aldre, også yngre enn åtte år, men oppfordrer den enkelte person og familie til selv å ta et valg om eventuell deltakelse i paraden.

Vi er glade for at medlemmer fra Vidar, Vaulen, Brodd, Klepp, Bogafjell og Forus og Gausel vil gå med oss, og vi vet at enda flere melder seg på i dagene som kommer. Vi vet at dette er en travel fotballhelg for mange, og man trenger ikke være mange fra hver klubb for å bli med, men det vi sender et viktig signal dersom flere klubblogoer viser igjen i paraden.

Klubber som vil gå i paraden bes melde fra til Lars Fisketjøn på e-posteller telefon 91623700, og spillere, ledere, trenere eller supportere som ønsker å gå i paraden sammen med NFF Rogaland er velkomne til å møte opp.

Når starter paraden?

Dato: 7. september 2019.
Oppmøtested: Torget foran Domkirken.
Oppmøte: 12:00.
Starttidspunkt: 13:00.