Viking-Strømsgodset til idrettspris

Til trenere og lagledere,
nå kan ditt fotballlag (under 16 år) kjøpe rimelige billetter til
Viking-Strømsgodset på fredag 18. september 🙂
Se under for detaljer.

Fotballkretsen inviterer til toppkamp til idrettspris:

Endelig – Viking kjemper i toppen av tippeligaen. Anledningen bruker vi til å invitere hele lokalfotballen på Stadion når Viking skal ut mot Strømsgodset på fredag. Med seier da har vi fortsatt grep om en medalje – sølv eller bronse. Og det er et faktum:

SAMMEN skaper vi store øyeblikk.

Og så er det greit å ha en Jón Dadi Bödvarsson i fullt firsprang mot motstanderens mål. En AJ Soares og en Indridi Sigurdsson til å feie rent i egen 16-meter. En høvding mellom stengene. Stor fart på kantene. Samuel, Suleiman, Zymer. Ja, vi kunne nevnt hele gjengen.

Nå inviterer vi også ditt lag eller din klubb til å bli en del av fotballstemningen på Stadion og samtidig få med seg et prestisjefylt toppoppgjør; i flomlys, på sugende høstføre, med ekstra mye folk på tribunene. Ta med spillerne dine, ta med lagkameratene og still på Stadion. Vi tilbyr vår idrettslagspris på kroner 50. Og vi rigger en lekepark under tribunene som er åpen for alle som vil.

Viking-Strømsgodset har avspark fredag 18. september klokken 19.

Det er egentlig ganske enkelt: Fotballklubber og fotballag kjøper billettene i Vikingbutikken. Dere må være en gruppe på minimum 10 personer. Idrettslagsprisen er for barn under 16 år, men gjelder også for ledere/sjåfører. Det eneste dere trenger å gjøre i Vikingbutikken, er å si hvilket lag dere representerer og ta med dere billettene til 50 kroner stykket.

Vikingbutikken i Stadionparken har åpent mandag-onsdag 11-18, torsdag 11-20 og fredag fra 12 til avspark klokken 19.

Så er det sikkert greit å skynde seg litt. Tribunene fylles opp.

Lykke til i høstinnspurten.
Og velkommen på kamp!

Vennlig hilsen
Heidi Austigard Østerhus